SP kandidaat-raadslid Nathalie Wanga presenteert Politiek Café met als thema Politiek Correct. (Foto: PR).

Politiek Café SP over politieke debatten

Op vrijdag 31 januari organiseert de SP een politiek café met als thema Politiek Correct. SP kandidaat-raadslid Natalie Wanga zal met het publiek in discussie gaan over het belang van de gemeenteraadsverkiezingen. Wanga is deskundige op het gebied van sociale ondernemerschap, marketing en communicatie.

Vragen die centraal zullen staan zijn: “Hoe kunt u als Leidenaar tóch nog invloed uitoefenen op alle beslissingen van het kabinet? Hoe kunnen we onze stad Leiden tóch nog socialere alternatieven aanbieden?” Ook komen veelvoorkomende trucjes tijdens politieke debatten aan bod. De bijeenkomst vindt plaats in de SPeer aan de Marnixstraat 18 en begint om 20.00 uur.

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×