Via de sociale media wordt de oproep om te komen demonstreren massaal verspreid.

Politie geeft toestemming voor protest bij flat Benno L

De politie heeft vanmorgen gepsroken met Marcel Groenendijk die voor vanmiddag een demonstratie had aangekondigd bij de flatwoning van Benno L. Er zou verzameld worden op het Wagnerplein, maar Groenendijk heeft van de politie te horen gekregen dat voor die plek het samenscholingsverbod van kracht is. Groenendijk laat weten dat hij wel groen licht heeft gekregen voor de demonstratie, maar dan wel op een andere plek.

De demonstranten verzamelen nu op het parkeerterrein van Zwembad De Vliet en lopen vervolgens via de Voorschoterweg naar de andere kant van de seniorenflat aan de Apollolaan. De politie sluit de Voorschoterweg tijdens de demonstratie af voor het autoverkeer.

Leiden Benno L.


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×