Diederik Samsom in gesprek met bewoners Leiden

De Leidse PvdA-lijsttrekker Gijs Holla gaat samen met politiek leider Diederik Samsom en lokale vrijwilligers en fractiegenoten zaterdag 1 maart in gesprek met de bewoners van Noorderkwartier in Leiden. Holla, Samsom en de Leidse PvdA’ers gaan de buurt in om aan inwoners te vragen wat ze van de wijk vinden.

Zorg
“We staan voor een goede buurt waar iedereen zich thuis voelt”, zegt Gijs Holla. “Een buurt waar de inwoners, jong en oud, de zekerheid van een baan hebben. Waar ouderen en zieken de zorg krijgen die ze nodig hebben. Daarom gaan we zaterdag de buurt in en vragen we de bewoners wat er speelt. We hopen veel mensen te spreken.”

Wijkentour
Dit bezoek is onderdeel van de wijkentoer waar de PvdA Leiden mee bezig is. Met deze toer wil de Leidse PvdA de wijken weer op de kaart zetten. Iets dat hard nodig is na een college dat zich 4 jaar alleen maar met de binnenstad heeft bezig gehouden.

Het Gebouw
De PvdA’ers gaan van 13.30 tot 14.45 uur de deuren langs in het Noorderkwartier.Vanaf 14.45 uur staat er koffie en thee klaar in buurtcentrum Het Gebouw, Arubapad 2 in Leiden. Iedereen is daar welkom om verder in gesprek te gaan met Gijs Holla en de Leidse PvdA.

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×