CDA-lijsttrekker Jan-Jaap de Haan maakt zich kwaad over de actie. Hij noemt de actie 'schandalig', omdat vrijwilligers van de partijen nu voor niks hebben geplakt. SP-raadslid Julian van der Kraats vindt het juist 'een hele eer'. (Foto: Chris de Waard).

Graffiti-artiest overplakt verkiezingsposters

De Leidse Graffiti-artiest ‘Popeye‘ heeft vannacht een verkiezingsbord beplakt, waardoor de posters van de 13 partijen die aan de gemeenteraadsverkiezingen meedoen niet meer zichtbaar zijn. De posters voeren de slogan ‘YES WE KEN’ en impliceren dat Popeye zelf aan de verkiezingen meedoet, terwijl dit niet waar is. Dit is onder meer het geval op de Burggravenlaan.

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×