Roze verkiezingsdebat in COC Leiden op zondag 9 maart

Op zondag 9 maart zal bij COC Leiden een debat plaatsvinden in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart. Prominente Leidse politici gaan de discussie aan met elkaar en het aanwezige publiek over thema’s die van belang zijn voor homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, biseksuelen en transgenders.

Eenzame roze ouderen, jongeren die niet uit de kast durven te komen, een kleuter met twee vaders. Hoe gaat de lokale politiek om met roze zaken? Daarover en meer gaan tien Leidse partijen op uitnodiging van COC Leiden het debat met elkaar aan. 

Het debat gaat over onderwerpen die homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, biseksuelen en transgenders aangaan. De onderwerpen omvatten onder meer het  gemeentelijk beleid betreffende seksuele diversiteit, roze ouderen en jongeren, voorlichting over diversiteit en zichtbaarheid van de LHBT-gemeenschap.

Het verkiezingsdebat wordt op zondag 9 maart georganiseerd in COC De Kroon, het verenigingspand van COC Leiden, aan de Langegracht 65 te Leiden. Het debat begint om 16.00 uur, inloop is mogelijk vanaf 15.30. Na afloop van het debat is er een borrel. De toegang is gratis.

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×