Uitslagenavond live op Sleutelstad 93.7 FM

Tot 1.00 uur vannacht zendt Sleutelstad vanavond live uit om verslag te doen van de verkiezingsuitslag. Via 93.7 kunnen alle kiezers in Leiden en omstreken op de hoogte blijven van de Leidse tussenstanden en de voorlopige uitslag die burgemeester Lenferink even na middernacht via Sleutelstad bekend zal maken. Ook interessante en opvallende zaken uit de regio en de rest van het land zullen de revue passeren.

Namens Sleutelstad zullen Chris de Waard, Eline van den Hout en Sebastiaan van Loosbroek aanwezig zijn op de uitslagenavond in de Stadsgehoorzaal. In de studio zal de presentatie in handen zijn van Willem de Gelder en Benjamin de Boer.

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×