Potten en pannen zetten protest Muziekhuis kracht bij

Aanstaande donderdagavond wordt op het Stadhuisplein een lawaaidemonstratie gehouden van en voor Het Muziekhuis. Tijdens de ‘Qbus needs to stay demonstratie’ vinden er optredens plaats van onder meer The Cannonball Johnsons en ook het onderstaande protestlied wordt ten gehore gebracht.

De organisatoren hopen dat er zoveel mogelijk mensen komen mee protesteren en de politiek letterlijk laten horen dat ze vinden dat Het Muziekhuis moet blijven. Met potten, pannen en alles dat lawaai maakt. Allemaal onder het motto: “Stop met die afbraakpolitiek en geniet van de muziek.”

Tijdens en na de demonstratie zijn er ook sprekers die het woord voeren over het belang van de Qbus en Het Muziekhuis.

Cultuur Leiden Muziekhuis muziekhuis123


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×