Qbus maakt doorstart in Gebr. de Nobel

Op 1 mei aanstaande sluit concertzaal Qbus de deuren. Dat betekent echter niet het einde voor de Qbus-programmering. Gebr. de Nobel heeft initiatiefnemer Hans van Polanen een sponsorovereenkomst aangeboden waarmee het programma in het nieuwe poppodium van de stad kan worden voortgezet. Het gaat om een bedrag van €5.000,00 euro waarmee in de rest van 2015 in totaal tien concerten georganiseerd zullen worden in Gebr. de Nobel.

“De gewaardeerde concertprogrammering van Qbus blijft hiermee behouden voor de stad. We kijken uit naar de nieuwe samenwerking, “zegt directeur Ruud Visser van Gebr. de Nobel enthousiast: “De programmering van Qbus is interessant, vindt veel waardering in de stad en past prima in de programmakoers van Gebr. de Nobel.”

Eind van het jaar evalueren beide partijen de samenwerking en wordt bepaald of die ook in 2016 kan worden voortgezet.

Het eerste Qbus-concert in Gebr. de Nobel staat gepland voor 10 mei: SESSION AMERICANA (usa) + DAVID GRISSOM BAND (usa).

Cultuur Leiden Muziekhuis muziekhuis123


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×