Cor Arnoldus ontvangt Gouden Speld uit handen van wethouder Damen. (Foto: Gijs Holla).

Gouden speld scheidend voorzitter Zeehelden

Afgelopen zaterdag kreeg Cor Arnoldus, scheidend voorzitter van de buurtvereniging Zeeheldenbuurt, uit handen van wethouder Marleen Damen de Gouden Speld van de gemeente Leiden voor zijn tomeloze inzet.

Twintig jaar was hij actief voor de Zeeheldenbuurt, zeventien daarvan was hij voorzitter van de wijkvereniging. In die jaren zette hij zich onder andere in voor het behoud van de speeltuin in de wijk en stond hij op de barricade om de Ringweg Oost tegen te houden. Ook streed hij voor de belangen van de bewoners bij de herstructurering van de wijk toen woningcorporatie Portaal met plannen kwam om de wijk flink op de schop te nemen.

 

Nieuws Zeeheldenbuurt


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×