(Archieffoto: Chris de Waard).

Vanmiddag Minikoraal op de Garenmarkt

Traditiegetrouw gaan de leerlingen uit het basisonderwijs uit Leiden en omliggende gemeenten vanmiddag om 13.00 uur de koraalliederen zingen met Burgemeerster van der Werf, Jochem Myjer en andere gasten op de Garenmarkt.

De leerlingen uit de groepen 7 en 8 hebben onder leiding van hun juf of meester de traditionele- en nieuwe liedjes ingestudeerd. Burgemeester van der Werf zal de kinderen, leerkrachten en hulpouders ontmoeten op de Garenmarkt. Ruim 3500 kinderen zingen voor het eerst, zonder samen geoefend te hebben, op de Garenmarkt alle liedjes uit het programma.

Het thema “De Wereld Op Z’n Kop” heeft Burgemeester van der Werf inspiratie gegeven om binnen het traditionele programma ook nieuwe liedjes te introduceren.

Burgemeester van der Werf laat zich begeleiden door een groot orkest van K&G, onder leiding van Rene Leckie. Anneleen, Anne-Fleur en Lizette zijn ook weer aanwezig. En met Jochem Myer erbij staan we zeker op ons kop.

Dit jaar zal het Minikoraal in het begin van de middag zijn, om 13.00 uur begint het gezang op de Garenmarkt.

Cultuur Leiden Nieuws Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude 3 Oktober 2015 minikoraal


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×