Deel Zeeheldenbuurt preventief dichtgetimmerd voor Oudjaarsdag

9

Ramen en deuren van leegstaande woningen in de Evertsenstraat en de Van Speykstraat in de Zeeheldenbuurt zijn in opdracht van woningcorporatie Portaal preventief dichtgetimmerd. Portaal wil zo de kans op vandalisme tijdens de jaarwisseling zo klein mogelijk maken. De corporatie is bang dat ruiten worden ingegooid en er vuurwerk in de huizen wordt afgestoken.

De huizen die nu worden dichtgetimmerd worden in de loop van volgend jaar gesloopt. Tot het zo ver is, blijven de woningen dichtgetimmerd.

Delen

9 reacties

  1. Simon Smit

    Word tijd dat ze een x aan de slag gaan portaal moet zich doodschamen hoelang ze doen over een beslissing en uiteindelijk aan de slag gaan geen gezicht als je nu de buurt in rijd lijkt wel een ghetto

Over de auteur

Rolf Eijgenraam

Je bent nu offline