Het WSD Complex dat de Universiteit Leiden wil slopen ten behoeve van de nieuwe campus voor de Faculteit Geesteswetenschappen. (Foto's: Chris de Waard).

Bewoners Doelencomplex geven stemadvies voor behoud woningen

Bewoners van het Witte Singel Doelencomplex (WSD complex) in Leiden grijpen de gemeenteraadsverkiezingen op het laatste moment aan voor een stemadvies op de ChristenUnie, Partij voor de Dieren of de SP. Dat zijn de partijen die in juli vorig jaar tegen het raadsvoorstel stemden waarin sloop door de gemeente als uitgangspunt wordt genomen voor de herontwikkeling van het gebied waar de Universiteit Leiden een nieuwe Humanities campus wil bouwen.

“Al tweeënhalf jaar strijden we als bewoners van het Doelencomplex tegen de voorgenomen sloop van onze woningen,” schrijft bewoner Theresa Steeman in een mail waarin de bewoners de in alle haast opgezette website aankondigen waar ze verslag doen van het besluitvormingsproces tot nu toe.

Advertentie

Leiden Maatschappij Politiek Humanities Campus


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×