Eerste paal geslagen voor industrieterrein De Boeg in Oegstgeest

2

Vanmorgen is in Oegstgeest de eerste paal geslagen voor het nieuwe bedrijventerrein De Boeg langs de A44. Die eer viel te beurt aan Leo Keijzer en Cor van Haastrecht, de vaders van Brenda Keijzer en Jorg van Haastrecht, die de trotse eigenaren zijn van Transport Keijzer Warmond. TKW is één van de bedrijven die zich op De boeg zullen vestigen.

Andere kavels op het voormalige MEOB-terrein zijn onder andere bestemd voor Praxis dat er een bouwmarkt vestigt, Tacx, Noordman Hout, Chronos Vastgoed dat aan de Haarlemmerstraatweg een bedrijfsverzamelgebouw met 21 units neerzet, WAD Archief Depots en Tuincentrum De Bosrand.

Delen

2 reacties

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline