(Foto: Wil van Elk).

Eerste paal geslagen voor industrieterrein De Boeg in Oegstgeest

Vanmorgen is in Oegstgeest de eerste paal geslagen voor het nieuwe bedrijventerrein De Boeg langs de A44. Die eer viel te beurt aan Leo Keijzer en Cor van Haastrecht, de vaders van Brenda Keijzer en Jorg van Haastrecht, die de trotse eigenaren zijn van Transport Keijzer Warmond. TKW is één van de bedrijven die zich op De boeg zullen vestigen.

Andere kavels op het voormalige MEOB-terrein zijn onder andere bestemd voor Praxis dat er een bouwmarkt vestigt, Tacx, Noordman Hout, Chronos Vastgoed dat aan de Haarlemmerstraatweg een bedrijfsverzamelgebouw met 21 units neerzet, WAD Archief Depots en Tuincentrum De Bosrand.

Oegstgeest Voormalige MEOB-terrein


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×