(Foto: Chris de Waard).

Schaatsbestuur voelt zich niet serieus genomen en dreigt met aftreden

Het voltallige bestuur van Stichting Schaatshal Leiden dreigt op te stappen, nadat een laatste poging om een 333 meter ijsbaan te realiseren in hun ogen niet serieus wordt genomen door de wethouder. Onlangs heeft de stichting een plan aangedragen om zelf de ontbrekende kleine twee miljoen euro te bekostigen.

Reanne van Kleef in gesprek met voorzitter Jos Arts van Stichting Schaatshal Leiden over het mogelijke opstappen van het bestuur.

“We eisen niet dat de gemeente akkoord gaat met ons plan, maar wel dat het wordt onderzocht”, zegt voorzitter Jos Arts van Stichting Schaatshal Leiden. “Aan de beantwoording van de technische vragen die naar aanleiding van onze brief zijn gesteld, zien wij dat we nu niet serieus genomen worden.”

Het onderwerp staat morgen in de raadscommissie Onderwijs en Samenleving weer op de agenda. Na die vergadering is het voor het bestuur duidelijk of ze wel of niet verder gaan. Direct opstappen gaat niet gebeuren, want het bestuur wil hoe dan ook netjes de lopende zaken afmaken.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×