(Foto's: Chris de Waard).

Fractievoorzitter VVD Oegstgeest geeft reconstructie opstappen wethouder Sahin

Wat er afgelopen donderdagavond van minuut tot minuut gebeurde in het gemeentehuis van Oegstgeest waar wethouder Huri Sahin van Progressief Oegstgeest bekend maakte per direct haar functie neer te leggen, werd gisteravond uitgebreid toegelicht door fractievoorzitter Sven Spaargaren die daarvoor zijn nieuwjaarstoespraak gebruikte. Hij deed dat tijdens de nieuwjaarsreceptie van de partij in Het Beleg van Oegstgeest in de De Kempenaerstraat.

Fractievoorzitter Sven Spaargaren van de VVD Oegstgeest hoopt dat PrO snel een nieuwe wethouder kan aanstellen.

Oegstgeest Politiek sahin


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×