(Foto: J.P. Kranenburg).

Leiderdorpse burgemeester gymt mee met BalkonBewegen

De Leiderdorpse burgemeester Laila Driessen deed vrijdagochtend mee met het gymnastiekuurtje voor de bewoners van woonzorgcentrum De Ommedijk. Het zogenaamde ‘BalkonBewegen’ is in het leven geroepen door Clubhuis De Derde Helft, nu de senioren niet meer elke woensdag en donderdag naar Alecto en RCL kunnen om met elkaar te bewegen.¬†Ook sportwethouder Willem Joosten was van de partij.

Het BalkonBewegen werd dinsdag voor het eerst gegeven en was meteen een groot succes. Vanaf volgende week worden diverse locaties wekelijks bezocht. De oefeningen werden vrijdag verzorgd  fysiotherapeut Tanja Engberts van praktijk De Ommedijk.

Leiderdorp Maatschappij Sport clubhuis de derde helft Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×