Frits Rosendaal bij Licht op Leiden (bekijk hier de hele uitzending).

Deze week in Licht op Leiden: epidemioloog Frits Rosendaal

Frits Rosendaal is deze week te gast in Licht op Leiden. Hij is hoogleraar Klinische Epidemiologie aan Universiteit Leiden en het LUMC en is tijdens de coronacrisis vaak als expert in het nieuws gekomen. Presentator Ton Kohlbeck praat met Rosendaal over de huidige pandemie en de geschiedenis van epidemieën, maar ook over zijn toonaangevende onderzoek naar trombose.

Eén van de gespreksonderwerpen is het vaccineren van jongeren. Rosendaal: “Ik vind dat jongeren onder de achttien ook gevaccineerd moeten worden. Eigenlijk hadden ze als eerste gevaccineerd moeten worden.” Ook komen de versoepelingen en zijn verwachtingen over de verspreiding van corona aan bod.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Laat het weten via lichtopleiden@sleutelstad.nl.

 

Advertentie

Leiden Maatschappij Onderwijs Science Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×