Jeroen Kampschreur in actie tijdens een trainingskamp in het Zwitserse Saas-Fee. (Bekijk hier de hele uitzending).

Deze week in Licht op Leiden: Paralympiër Jeroen Kampschreur

Deze week is de Leiderdorpse paralympiër Jeroen Kampschreur te gast in Licht op Leiden. Op de laatste dag van de Olympische Spelen praat Rens Heruer met hem over de aankomende Paralympische Spelen, de speciale spelen in het algemeen en waarom Kampschreur paralympiër is geworden.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Laat het weten via lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Advertentie

Leiderdorp Sport Jeroen Kampschreur Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×