In het nieuwe maandelijkse radioprogramma Gezond071 geeft lifecoach Jasper Mulder elke keer een tip hoe je in beweging komt en blijft. (Foto: Gerry van Bakel).

Nieuw Sleutelstadprogramma Gezond071: Terug in het ritme

Terug in het ritme, weer naar school of kantoor. Of een andere werkplek natuurlijk. Hoe gaat dat in de praktijk? Weer helemaal zoals voor maart 2020? Of heeft zich toch een nieuw normaal ontwikkeld? In de week van het hybride werken gaat Gezond071 in gesprek over de voors en tegens van online en fysiek. Het programma start op woensdagavond 15 september van 18.00 tot 19.00 uur.

Aan tafel zitten orthopedagoog Inge Vollaard, loopbaancoach Laura Grinwis en docent Burgerschap Merve Kiliç. Elke maand geeft lifecoach Jasper Mulder een tip hoe iedereen in beweging kan komen en blijven en diëtiste Margje Vlasveld vertelt over gezond eten.

Verder is er aandacht voor leuke, gratis evenementen, voorstellingen, tentoonstellingen en dergelijke in Leiden en de buurgemeenten. Om de geest te stimuleren en nieuwsgierigheid te prikkelen. Heb je een tip? Stuur dan een email naar gerry@sleutelstad.nl.

Gezond071 is een nieuw maandelijks radio-en tv programma op de woensdagavond met elke maand een eigen thema. Op 13 oktober is dat borstkanker, met vooral aandacht voor de (late) bijwerkingen. Te gast is dan in ieder geval ervaringsdeskundige Gerlinde Vliegenthart.

Leiden Maatschappij Science Sport Gezond071


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×