Trudy Kwik bij Licht op Leiden. (Foto: Sleutelstad).

Deze week in Licht op Leiden: organisator Trudy Kwik

Deze week praat Rens Heruer in Licht op Leiden met Trudy Kwik. Kwik is organisator van grote en kleine evenementen met haar bedrijf Kwik Events. In het gesprek komt haar jeugd en opleiding aan bod. Ook wordt er gesproken over haar bedrijf en de impact van de coronacrisis daarop.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur te zien op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Stuur een email naar lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Cultuur Leiden Maatschappij Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×