Alexander Geertsema bij Licht op Leiden. (Foto: Sleutelstad).

Deze week in Licht op Leiden: politicus Alexander Geertsema

Deze week praat Rens Heruer in Licht op Leiden met Alexander Geertsema. Geertsema was gemeenteraadslid en wethouder in Leiden. Daarnaast is hij voorzitter van de Stichting Vrienden van het Singelpark. Geertsema vertelt in het programma over zijn jeugd, politieke loopbaan en het Singelpark.

Licht op Leiden
In het praatprogramma Licht op Leiden gaan Rens Heruer en Ton Kohlbeck een gesprek aan met een bijzondere gast. Elke zondag om 14.00 uur op Sleutelstad TV. Kijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Stuur een email naar lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Advertentie

Leiden Maatschappij Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×