(Foto's: Casper Chaudron).

Bam, bam, bam... Bouw Indoor Sportcentrum Telderskade gestart

De bouw van het Indoor Sportcentrum aan de Telderskade is gestart. Het gebouw komt er ter vervanging van de Vijf Meihal en de 3 Octoberhal en biedt ruimte aan een gecombineerde topsport- en breedtesporthal. In de wijde omgeving is op dit moment het dreunen te horen van de heipalen die de grond in gaan.

Het Indoor Sportcentrum krijgt een topsporthal met een maximale capaciteit van 2.435 toeschouwers en daarnaast een kleinere breedtesporthal. De toekomstige gebruikers zijn de Leidse sportverenigingen, het Leonardo College, mboRijnland en ZZ Leiden Basketball. Ook wordt er een sportmedisch centrum in het complex gevestigd.

Binnenkort wordt de start van de bouw nog officieel gevierd. De oplevering wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2023.

Advertentie

Leiden Sport Topsporthal


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×