Tjitske Speckmann bij Licht op Leiden. (Foto: Sleutelstad).

Deze week in Licht op Leiden: NOS-Eindredacteur Tjitske Speckmann

Deze week gaat Ton Kohlbeck in gesprek met Tjitske Speckmann, eindredacteur van het NOS achtuurjournaal. Ze is een geboren en getogen regiogenoot, maakte carrière via de Amsterdamse zender AT5 en was daarvoor onder andere nieuwscorrespondent in Moskou. Ze vertelt over de keuzes die op de redactie worden gemaakt en welke afwegingen daarbij een rol spelen.

Omdat de uitzending eerder is opgenomen komen de recente ontwikkelingen in Oekraïne niet ter sprake.

Licht op Leiden
In het praatprogramma Licht op Leiden gaan Rens Heruer en Ton Kohlbeck een gesprek aan met een bijzondere gast. Elke zondag om 14.00 uur op Sleutelstad TV. Kijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Stuur een email naar lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Leiden Maatschappij Regio Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×