(Foto: Schroders Capital)

HOF36 met 444 appartementen opgeleverd in Lammenschansdriehoek

De bouw van HOF36 is klaar. Het gaat om een gebouw met 444 huurwoningen in de Lammenschansdriehoek. Alle woningen waren al ruim voor de oplevering verhuurd. Het complex bestaat uit 126 sociale huurwoningen en 318 huurappartementen in het middensegment en de vrije sector.

Vorige week namen de eerste bewoners hun intrek in het wooncomplex dat uit vijf gebouwen bestaat die rond een binnentuin, het hof, zijn gesitueerd. In september opent bovendien kinderopvang Partou in een van de gebouwen haar deuren.

De duurzame appartementen zijn gasloos, voorzien van een WKO-installatie en ruim 1.000 zonnepanelen. In de gezamenlijke binnentuin kunnen de bewoners elkaar ontmoeten. De binnentuin is voorzien van een innovatief wateropvangsysteem, waarbij overtollig regenwater wordt hergebruikt voor de irrigatie van de tuin.

Leiden Maatschappij Hof36


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×