Gisteravond ging een flink aantal kandidaat raadsleden van D66 met elkaar in debat aan de hand van een aantal stellingen. Op die manier konden ze de aanwezige leden laten zien hoe vaardig ze zijn in het politieke debat. (Foto: Chris de Waard).

D66 kandidaat-raadsleden presenteren zich

Aan de hand van een aantal stellingen ging gisteravond een flink deel van de D66-kandidatenlijst met elkaar in debat. Tot eind oktober mogen de leden wijzigingen in de conceptlijst aanbrengen en deze avond was een van de weinige mogelijkheden voor de kandidaten om zich live aan de leden te presenteren. Na afloop maakte Chris de Waard een rondje om de sfeer te peilen.

Audiofragment: Achtereenvolgens lijsttrekker Robert Strijk en kandidaat-raadsleden Arjen Stoffels, Lodi van Brussel, Galith Mol, Timo Gubbens en Peter Bootsma.

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×