Partij van Tegenwoordig lijsttrekkerloos

Bas van Berkum zal toch geen lijsttrekker zijn voor de Partij van Tegenwoordig. Hij werkt namelijk als ambtenaar voor de gemeente en die mogen niet in de gemeenteraad. Omdat Van Berkum niet in vaste dienst is bij de gemeente, maar daar werkt via een detacheringsbureau, dacht hij dat het geen probleem was. Afgelopen vrijdag liet de burgemeester hem echter weten dat de regels voor gedetacheerden hetzelfde zijn.

Wie de opvolger wordt van Van Berkum is nog niet bekend. Het meest waarschijnlijk is dat het Wouter Vermeulen is, omdat hij op de tweede plaats van de lijst staat. Vermeulen is een horeca-ondernemer die bekend werd als deel van de muzikale act Barry Badpak.

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×