Wouter Vermeulen van de Partij van Tegenwoordig heeft weer een steunbetuiging binnen. Die van PvdA-lijsttrekker Gijs Holla. (Foto: Bas van Berkum, via Twitter).

Partij van Tegenwoordig verzamelt steunbetuigingen

Om mee te kunnen doen aan de gemeenteraadsverkiezingen moeten partijen hun aanvraag vergezeld laten gaan van een dertigtal steunbetuigingen. De nieuwe PvT stuurde afgelopen week een verzoek aan de lijsttrekkers van alle andere partijen. “Bij onze kandidaatstelling zullen 30 ondersteuningsverklaringen worden ingediend om de deelname van de Partij van Tegenwoordig te bekrachtigen. De PvT hoopt hierbij ook op uw steun! Laat u uw sportiviteit zien door een lokaal initiatief om directe invloed uit te oefenen te steunen en heet u ons welkom in het midden van de lokale democratie? Dan nodigen wij u van harte uit om op het Leidse stadhuis de verklaring te komen ondertekenen.”

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×