Ook dit jaar verschaft StemWijzer weer online stemhulp

Leidse kiezers die nog niet weten waar ze op zullen stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart, kunnen vanaf vandaag weer gebruik maken van de StemWijzer. De site van de organisatie ProDemos, die kiezers helpt hun keuze te bepalen, is vandaag weer online gegaan. Aan de hand van 30 stellingen geeft de StemWijzer een advies over welke partij het best bij de standpunten van de invuller past. Niet alleen kiezers uit Leiden kunnen gebruik maken van de StemWijzer, ook inwoners van bijna 50 andere gemeenten kunnen dit doen.

De concurrent van StemWijzer, het Kieskompas, zal binnenkort ook advies geven over partijkeuze. Deze site komt volgende week dinsdag online.

De StemWijzer voor Leiden is te bereiken via deze link.

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×