Staatssecretaris komt ov-poortjes bekijken op Leiden Centraal

Staatssecretaris Mansveld (PvdA) bezoekt morgen het Centraal Station van Leiden om naar de OV-chippoortjes te kijken. De PvdA Leiden wil dat de doorgang van het station open blijft en niet door poortjes wordt afgegrendeld. “Bewoners en bezoekers van Leiden moeten zich gemakkelijk en gratis kunnen verplaatsen tussen Leiden centrum en bijvoorbeeld het Ziekenhuis,” zegt lijsttrekker Gijs Holla die zich al jaren met de poortjes bezighoudt.

Mansveld heeft recent in de Tweede Kamer aangegeven dat elk station om een lokale aanpak vraagt. De PvdA Leiden wil nu graag weten wat de staatsecretaris vindt van Leidse situatie.

Om 14.00 uur wordt de staatssecretaris door Gijs Holla op het plein achter het station ontvangen en rondgeleid. Na de rondleiding zal Holla een presentatie geven, waarin hij precies uitlegt welke problemen zijn partij met de poortjes heeft.

Aan het eind van het bezoek deelt de staatssecretaris samen met Gijs Holla en enkele leden van de PvdA Leiden rozen uit bij het station.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline