Woensdag uitslagenavond in Stadsgehoorzaal

Woensdagavond organiseert de gemeente Leiden vanaf 20.30 uur een uitslagenavond in de Stadsgehoorzaal. Op televisieschermen kan iedereen daar de landelijke uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen volgen. Burgemeester Lenferink maakt in de loop van de avond de voorlopige Leidse uitslag bekend.

Donderdagmiddag is er van 15.00 uur tot 17.00 uur ook een verkiezingsborrel in de Burgerzaal van het stadhuis. Daar worden dan ook meer stembusuitslagen bekendgemaakt. Bijvoorbeeld op wijkniveau. Vrijdag 21 maart om 10.00 uur wordt – ook in het stadhuis – de definitieve uitslag bekend gemaakt door burgemeester Lenferink als hoofd van het Centraal Stembureau.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline