(Foto's: Reanne van Kleef, viedeostream: Chris de Waard).

EL CID dag 2: Huigpark vol met springkussens en watersporten

Het Huigpark was tijdens de tweede dag van de EL CID-week het toneel van het Springkussenfestival en de watersportmarkt. De toekomstige Leidse studenten konden ’s middags na het studieblok even ontspannen met de XXL Stormbaan, The Time Run, The Dizzy Race en vele andere springkussens. ook konden ze kennismaken met de diverse watersportverenigingen. DJ Flor kwam per boot langs om een set te draaien.

Vanavond kunnen de bijna 3600 deelnemers een bezoek brengen aan de kleinere studentenverenigingen.  De introductieweek duurt nog tot en met vrijdag. Tijdens deze dagen maken de nieuwe studenten kennis met de stad, hun studieplek en hun studiegenoten. Dit jaar zijn er een aantal nieuwe programmaonderdelen ingevoerd zoals Wonderland bij de Hooglandse Kerk en de Burcht en een mini Leidens Ontzet.

De EL CID week is gisteren van start gegaan met onder andere de informatiemarkt en de officiële opening.

 

Advertentie

Leiden elcid2018


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×