Ruim voldoende handtekeningen: referendum Roomburgerpark gaat door

Voor het referendumverzoek over de herinrichting van het Roomburgerpark zijn in totaal 5.848 geldige ondersteuningsverklaringen binnengekomen. Dat betekent dat het benodigde aantal van 5.000 ondersteuningsverklaringen ruim binnen de hiervoor gestelde termijn is behaald. Het referendumverzoek gaat nu de volgende fase in. Op 28 januari neemt de Leidse gemeenteraad een besluit over het vervolgtraject.

Chris de Waard in gesprek met initiatiefnemer Jeroen Birnie van het referendum over de herinrichting van het Roomburgerpark.

Omdat het aantal benodigde ondersteuningsverklaringen inmiddels is behaald, is het niet meer mogelijk om een verklaring in te leveren. Binnenkort komt de gemeente met informatie over de mogelijkheid voor belanghebbenden om subsidie aan te vragen voor campagneactiviteiten.

Chris de Waard in gesprek met voorzitter Bas Pietersen van de Leidse Hockeyclub Roomburg over de herinrichting van het Roomburgerpark.

Leiden Maatschappij Herinrichtingsplan Roomburgerpark


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×