Vorige week verloor ZZ de strijd om de BNXT Supercup. (Foto: Marja van Tilburg).

ZZ Leiden Basketball strijdt om Nederlandse Supercup

ZZ Leiden Basketball speelt zondagmiddag het duel om de Nederlandse Supercup. De landskampioen mag tegen bekerwinnaar BAL uit Weert proberen een intensieve week af te sluiten met een prijs. De wedstrijd wordt vanaf 14.45 uur uitgezonden op het televisiekanaal van Sleutelstad.

Vorige week zaterdag verloor ZZ de strijd om de allereerste BNXT Supercup tegen Belgisch kampioen Filou Oostende. Veel tijd om die teleurstelling te verwerken was er niet, want maandag stond al het eerste kwalificatieduel voor de Champions League op het programma. Die wedstrijd wonnen de Leidenaren nipt, maar in de volgende ronde ging het afgelopen woensdag net mis. ZZ was al verzekerd van Europees basketbal, het team komt nu uit in op het één-na-hoogste niveau van de Europe Cup.

Bestuurder Niek van Bemmel blikte met sport071-presentator Maarten Mulder afgelopen vrijdag uitgebreid terug op deze hectische week en vooruit op dit weekend.

Leiden Sport ZZ Leiden Basketball


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×