De avond met Annan

Houd je van een feestje? Houd je van muziek? En houd je van een toeter? Luister dan naar De avond met Annan. Iedere week vier je met hem het begin van jouw weekend!

Na een lange school- of werkweek word je vermaakt met actuele nieuwtjes, ‘Terug naar de kindertijd’, persoonlijke verhalen, een paar toeters en natuurlijk de lekkerste muziek. En jij doet mee! Door te bellen, te appen of te reageren via onze sociale mediakanalen kan je muziek aanvragen. 

Annan Verboom
Hobby’s: Drummen en radiomaken natuurlijk!
Muziek: Annan houdt van bijna alle muziek, als er maar tempo in zit. Rapmuziek die niet afkomstig is uit Nederland, vindt hij niks. Dat zal je niet horen op de vrijdagavond.
Opleiding: Annan studeert voor redactioneel medewerker aan het Mediacollege Amsterdam. Hier leert hij het brengen van nieuws, maar ook presenteren. Perfect voor Sleutelstad.
Gekke eigenschap: Liever werken dan rusten! Stilzitten kan hij niet. Altijd moet er iets te doen zijn. Daarom werkt hij veel en maakt hij veel radio bij Sleutelstad FM. Een vrije dag: niks voor Annan.

Ontdek nieuwe muziek met Annan Verboom

Omdat Annan veel van muziek houdt, heeft hij verschillende afspeellijsten op Spotify gemaakt. Twee daarvan deelt hij met jou, zodat je ook na 'De avond met Annan' kan genieten van heerlijke 'vrijdagavondmuziek'. Houd je meer van alternatieve muziek en van klassiekers? Dan is de lijst 'Ontdekt' echt iets voor jou!

Programmamakers:
Annan Verboom

Bekijk de video's van De avond met AnnanStudio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon
071 - 5235907

Whatsapp
06 - 16811160

×