De avond met Annan

Is gezelligheid helemaal jouw ding, houd je van een spelletje, luister je aandachtig naar verhalen en krijg jij nooit genoeg van muziek? Dan is De avond met Annan hét programma voor jou.

Dinsdagavond hoor je vanaf 21.00 uur de opvallendste verhalen, grappigste nieuwtjes en kan je genieten van De Dansbare Drie. Op vrijdagavond sluiten we vanaf 19.00 uur jouw school- of werkweek positief af en vieren we de start van het weekend.

Annan Verboom
Hobby’s: Drummen en radio maken natuurlijk!
Muziek: Annan houdt van bijna alle muziek, als er maar tempo in zit. Het liefst luistert hij naar popmuziek, dancemuziek en alternatieve muziek.
Opleiding: Annan studeert voor redactioneel medewerker aan het Mediacollege Amsterdam. Hier leert hij het brengen van nieuws, maar ook presenteren. Perfect voor Sleutelstad.
Gekke eigenschap: Liever werken dan rusten! Stilzitten kan hij niet. Altijd moet er iets te doen zijn. Daarom werkt hij veel en maakt hij veel radio bij Sleutelstad FM. Een vrije dag: niks voor Annan.

Ontdek nieuwe muziek met Annan Verboom
Omdat Annan veel van muziek houdt, heeft hij verschillende afspeellijsten op Spotify gemaakt. Twee daarvan deelt hij met jou, zodat je ook na 'De avond met Annan' kan genieten van heerlijke 'vrijdagavondmuziek'. Houd je meer van alternatieve muziek en van klassiekers? Dan is de lijst 'Ontdekt' echt iets voor jou!

Programmamakers:
Annan Verboom

Bekijk de video's van De avond met Annan

Volgende uitzending:

Vrijdag 4 dec, 19.00 uur

Uitzending gemist?

Luister terugStudio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon
071 - 5235907

Whatsapp
06 - 16811160

×