De avond met Jos

Op donderdagavond trap je de Avond af met Jos Moesman. Hij loodst je door de een na laatste avond voor het weekend met fijne hits en veel muzikale items. Dankzij de muziekagenda weet je waar de beste optredens zijn en filmliefhebbers spitsen hun oren bij de bioscoopagenda. En deze wordt feestelijk afgesloten met een meezinger uit een film, de Soundtrack Sing-a-Long Song!

Ook duikt Jos samen met jou ons muzikaal verleden in om oude parels uit het archief af te stoffen. Want wat stond er op nummer 1 op 13 februari 2001? Of op 16 april 1976? Dat hoor je bij de alternatieve Throwback Thursday, het Muziekarchief! De grootste klapper is het thema-trio. Hier worden drie liedjes aan elkaar gekoppeld met een thema. Dat kan echt van alles zijn: een kleur, het weer, of de actualiteit. Enkele thema’s die voorbij zijn gekomen zijn Dry January, Handschrift en Sieraden vanwege de Radio Ring.

Het liefste draait Jos een thematrio of Muziekarchief van een luisteraar. Dus app of mail jouw suggesties naar Sleutelstad, dan komt jouw thema of nummer één hit uit vervlogen tijden langs!

Programmamakers:
Jos Moesman

Volgende uitzending:

Donderdag 5 aug, 19.00 uur

Uitzending gemist?

Luister terugStudio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Whatsapp Studio
071 - 5235908

×