Radio Weetlust

Radio Weetlust - zaterdag 12 februari 2022 // aflevering 43: DARWIN

Te gast in deze uitzending: auteur en biologe Rinny Kooi. Presentatie Lucien Geelhoed.


Lucien Geelhoed en Rinny Kooi spreken over Charles Darwin. Rinny gaat in op de man zelf en de alombekende evolutietheorie. In Darwin's tijd was zijn theorie exceptioneel. Van Darwinvinken tot de sporen die Charles Darwin heeft achter gelaten in Leiden: alles komt aan bod! Verdiep je samen met Rinny en Lucien dus in de geschiedenis van deze bijzondere man en zijn evolutietheorie.

Uitgezonden: 12 februari 2022

Radio Weetlust:
Hét radioprogramma van Leiden2022! Een heel jaar lang staat Leiden als European City of Science in het teken van de wetenschap en weetjes. In Radio Weetlust is er elke ochtend - zeven dagen in de week - aandacht voor de activiteiten van de dag, leuke en interessante gasten en een blik op de 365 dagen nieuwsgierig!-scheurkalender.

Hieronder tref je het actuele overzicht van de laatste 100 uitzendingen. Eerdere uitzendingen kun je op datum oproepen door in deze link https://sleutelstad.nl/programma/radio-weetlust/uitzending/2022-MM-DD/ de maand (MM) en dag (DD) te vervangen door de gewenste datum.
Wil je bijvoorbeeld de uitzending van vrijdag 7 januari met astronome Ewine van Dishoeck terugluisteren, dan ga je naar https://sleutelstad.nl/programma/radio-weetlust/uitzending/2022-01-07/

Programmamakers:
Leiden2022, Lucien Geelhoed, Chel Bastiaan

Afleveringen:
Volgende uitzending:

Zaterdag 2 jul, 8.00 uur

Bekijk video's


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×