Radio Weetlust

Radio Weetlust - maandag 14 februari 2022 // aflevering 45: DADA

Te gast in deze uitzending: kunstenaar en striptekenaar Barthel Brussee en kunsthistoricus Herbert Mattie. Presentatie Lucien Geelhoed.


Het dadaïsme is al weer een oude stroming, maar heeft nog veel invloed op de dag van vandaag. Lucien Geelhoed gaat in gesprek met Herbert Mattie en Barthel Brussee, allebei kunstenaars die van alles over dada kunnen vertellen. Wat weet jij al van dada?

Uitgezonden: 14 februari 2022

Radio Weetlust:
Hét radioprogramma van Leiden2022! Een heel jaar lang staat Leiden als European City of Science in het teken van de wetenschap en weetjes. In Radio Weetlust is er elke ochtend - zeven dagen in de week - aandacht voor de activiteiten van de dag, leuke en interessante gasten en een blik op de 365 dagen nieuwsgierig!-scheurkalender.

Hieronder tref je het actuele overzicht van de laatste 100 uitzendingen. Eerdere uitzendingen kun je op datum oproepen door in deze link https://sleutelstad.nl/programma/radio-weetlust/uitzending/2022-MM-DD/ de maand (MM) en dag (DD) te vervangen door de gewenste datum.
Wil je bijvoorbeeld de uitzending van vrijdag 7 januari met astronome Ewine van Dishoeck terugluisteren, dan ga je naar https://sleutelstad.nl/programma/radio-weetlust/uitzending/2022-01-07/

Programmamakers:
Leiden2022, Lucien Geelhoed, Chel Bastiaan

Afleveringen:
Volgende uitzending:

Dinsdag 5 jul, 8.00 uur

Bekijk video's


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×