Science071

Science071: Vriendschap maakt veerkrachtig

Vriendschap leidt tot mentale veerkracht. Prof.dr. Anne-Laura van Harmelen legt uit hoe die relatie precies in elkaar zit.
Prof.dr. Bert Meijer zit ook de komende vier jaar in de Raad van Toezicht van de Universiteit Leiden, maar wat doen ze precies? Redacteur Hidde vroeg het hem.

Redacteur Nour vertelde ons als een echte retoricus over Obama en zijn stijl van spreken. Tot slot gingen de weetjes over Black Friday en was er nieuws over de samenhang tussen Corona en klimaatverandering.

Uitgezonden: 25 november 2020

Science071:
Wist je dat dolfijnen met één oog open slapen? En dat de laagste temperatuur ooit op aarde gemeten -93 graden is? Science071 brengt jou elke woensdagavond je wekelijkse portie wetenschap! We hebben gave weetjes, beantwoorden moeilijke vragen en houden je op de hoogte van het nieuws in de wondere wereld van de wetenschap.

Verder hebben we elke week interviews met meerdere toonaangevende Leidse wetenschappers over actuele onderwerpen. De missie van Science071 is om de wetenschap van Leiden en daarbuiten voor iedereen interessant en toegankelijk te maken.

Programmamakers:
Nour, Chel, Romee, Roeland

Afleveringen:


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×