Science071

Science071: Is er buitenaards leven? En zo ja, waar zitten die aliens dan? Frank vertelt het ons!

We beginnen vandaag met exclusieve teaser van de heuse TV-show van Science071, De Leidsche Leerschool van het Leven, waar we gaan luisteren naar stukjes van de eerste aflevering! Laat je op de hoogte brengen van het belangrijkste nieuws uit de wereld van de wetenschap door onze redacteur Chel of luister naar redacteur Nour die je zal informeren over de wekelijkse weetjes over de verschillende fasen in de ontwikkeling van een kind! Ook gaat presentator Frank zelf nog met de rubriek 'Sterrenkijken met Frank' in gesprek met de redactie over de vraag of er buitenaards leven is.

Uitgezonden: 15 september 2021

Science071:
Wist je dat dolfijnen met één oog open slapen? En dat de laagste temperatuur ooit op aarde gemeten -93 graden is? Science071 brengt jou elke woensdagavond je wekelijkse portie wetenschap! We hebben gave weetjes, beantwoorden moeilijke vragen en houden je op de hoogte van het nieuws in de wondere wereld van de wetenschap.

Verder hebben we elke week interviews met meerdere toonaangevende Leidse wetenschappers over actuele onderwerpen. De missie van Science071 is om de wetenschap van Leiden en daarbuiten voor iedereen interessant en toegankelijk te maken.

Programmamakers:
Nour, Chel, Romee

Afleveringen:
Volgende uitzending:

Woensdag 18 mei, 19.00 uur

Bekijk video's


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×